Snel zelf gemaakt     Beter voor geluid en temperatuur     Vanaf 54,95 euro de vierkante meter, inclusief 9% btw    
   

Wat is een sedum cassette?

Wat is het nou precies, die sedum cassette? Die vraag krijgen we vaak! Een sedum cassette is een soort ondiepe plantenbak die uit verschillende lagen bestaat. De bovenste laag wordt gevormd door vetplantjes. Deze worden vaak gebruikt als bodembedekker of voor groene daken. Perfect dus!

Groendakmaker is de enige die de sedumplanten boven de rand van de cassette opkweekt. Dat betekent dat de planten naadloos op elkaar aansluiten zodra de cassettes geplaatst zijn. Een prachtig eindresultaat!


Klik, klak, je eigen groene dak

Dit zijn zaailingen.

Je kunt de sedum cassettes zien als een puzzel, maar dan voor jouw dak. Net als bij een normale puzzel kun je alle cassettes gemakkelijk in en uit elkaar klikken. Daardoor gaat het aanleggen van een groendak erg snel!

Wij zetten de voordelen van de cassettes even voor je op een rijtje:

– Neemt tot 30 liter water per m2 op
– Extreem licht van gewicht
– Cassettes van hoge kwaliteit kunststof
– Gemaakt van 100% gerecycled materiaal
– Makkelijk mee te verhuizen

Voordelen van het kliksysteem

De voordelen van ons kliksysteem zijn eindeloos! Is jouw dak 20m2? Dan is het grootste voordeel dat jij jezelf na een uurtje al groendakmaker kunt noemen! Want je legt gemakkelijk 20m2 in een uur.

De sedum cassettes zijn kant en klaar en je hebt geen bouwvergunning nodig voor het aanleggen van een groendak. De sedum cassettes zijn te gebruiken op platte daken tot maximaal 10 graden hellend. De cassettes bevatten minstens 10 soorten sedumplanten met een ruime bloeiperiode en zijn voor 99% vrij van onkruid, weinig onderhoud dus!

Peter van groendakmaker subsidie

Makkelijk zelf aanleggen én kostenbesparend

Heb jij al de benodigdheden in huis voor jouw groene dak? Dan is het nu tijd voor een groendakmaker, jij dus! Bijkomend voordeel: je bespaart kosten omdat je niemand voor de aanleg hoeft in te huren.

Nu denk je waarschijnlijk: hoe ga ik dit doen? Het enige wat jij nodig hebt is: een ladder, bezem, rolmaat, stevige schaar én onze ideale handleiding! Succes! Hierna kun je jezelf officieel groendakmaker noemen.

Ben je overtuigd?

Bestel dan jouw groene dak en ga aan de slag! Dat kan hier.

OP DE HOOGTE
BLIJVEN?

Laat hier je gegevens achter voor directe productinformatie 


OP DE HOOGTE
BLIJVEN?

Laat hier je gegevens achter voor directe productinformatie